Η ομάδα μας

Προτεραιότητα του κέντρου μας είναι η ολιστική πλαισίωση του κάθε περιστατικού μέσω της αξιολόγησης, της στοχευμένης παρέμβασης, και της υποστήριξης του οικογενειακού περιβάλλοντος με στόχο την βελτίωση ή την αποκατάσταση των δυσκολιών.

Επικοινωνια

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Διοβουνιώτου 22, Πειραιάς 18533, ΑΤΤΙΚΗ
  • 2104128727 / 6977417367
  • ioannabacha@gmail.com

Μαρία Κόλλια

Βιογραφικό

Είναι Σύμβουλος Ψυχικής υγείας Msc και Ειδική Παιδαγωγός με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κι Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αντίστοιχα.

Εκπαιδεύτηκε στην Παρεμβαίνουσα Μη-Κατευθυντικότητα ( Non Directive, Intervenance NDI), μέθοδο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας του Michel Lobrot.

Εκπαιδεύτηκε στην παρέμβαση στην κρίση με την Claire Colliard και τις μαζικές καταστροφές με τον Ρένο Παπαδόπουλο, λαμβάνοντας μέρος παράλληλα σε βιωματικά σεμινάρια σχετικά με τη συμβουλευτική στήριξη μέσω τηλεφώνου, τη δραματοθεραπέια, τη θεραπεία μέσω τέχνης, την αυτόματη γραφή, την ενδοοικογενειακή βία, το ‘rebirth’ μέσω της αναπνοής και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Έχει τιμηθεί για την εθελοντική της προσφορά στη συμβουλευτική γραμμή στήριξης 11525 Γραμμή «Μαζί για το Παιδί».

Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά σε κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά αλλά και ιδιωτικά με ενήλικες και ομάδες.

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου της Παρεμβαίνουσας Μη-Κατευθυντικότητας ( Non Directive, Intervenance NDI).

Τέλος είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.