Η ομάδα μας

Προτεραιότητα του κέντρου μας είναι η ολιστική πλαισίωση του κάθε περιστατικού μέσω της αξιολόγησης, της στοχευμένης παρέμβασης, και της υποστήριξης του οικογενειακού περιβάλλοντος με στόχο την βελτίωση ή την αποκατάσταση των δυσκολιών.

Επικοινωνια

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Διοβουνιώτου 22, Πειραιάς 18533, ΑΤΤΙΚΗ
  • 2104128727 / 6977417367
  • ioannabacha@gmail.com

Νέα

Ιωάννα Μπαχά Λογοθεραπεύτρια SOS Trained Feeding Therapist

SOS Approach to Feeding, Όταν τα παιδιά δεν τρώνε

Το SOS (Sequential-Oral-Sensory) απευθύνεται σε παιδιά με δυσκολίες σίτισης, εστιάζοντας και αξιολογώντας όλους τους πιθανούς παράγοντες που εμπλέκονται με αυτές. Πολύ συχνά οι γονείς αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με την σίτιση των παιδιών τους, καθιστώντας την διαδικασία φαγητού μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία τόσο για τους ίδιους όσο και για το ίδιο το παιδί.

Ιωάννα Μπαχά

More than Words by Hanen Centre

To More than Words Program απευθύνεται σε γονείς παιδιών που βρίσκονται στο Αυτιστικό Φάσμα ή που αντιμετωπίζουν άλλες επικοινωνιακές διαταραχές. Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει την επικοινωνιακή πρόθεση και το λόγο του παιδιού που αντιμετωπίζει τις παραπάνω δυσκολίες μέσω της εκπαίδευσης των γονέων ή/και της οικογένειας γενικότερα.

Σίμος Μπάτζιος & Ιωάννα Μπαχά

Θεραπεία Σίτισης και Κατάποσης

Η Θεραπεία Σίτισης και Κατάποσης απευθύνεται σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή διαταραχές με το φαγητό και την πόση υγρών. Ο εξειδικευμένος θεραπευτής είναι αυτός που θα καταλήξει στο κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο για το παιδί.