Η ομάδα μας

Προτεραιότητα του κέντρου μας είναι η ολιστική πλαισίωση του κάθε περιστατικού μέσω της αξιολόγησης, της στοχευμένης παρέμβασης, και της υποστήριξης του οικογενειακού περιβάλλοντος με στόχο την βελτίωση ή την αποκατάσταση των δυσκολιών.

Επικοινωνια

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Διοβουνιώτου 22, Πειραιάς 18533, ΑΤΤΙΚΗ
  • 2104128727 / 6977417367
  • ioannabacha@gmail.com

Ολοκλήρωση χρονιάς little yogis

blog image
Ζωή Κεφερλή, Υπεύθυνη little yogis

Ολοκλήρωση χρονιάς little yogis

Το little yogis ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία άλλη μια χρονιά θεραπευτικής yoga με το κέντρο Ειδικής Αγωγής της Ιωάννας Μπαχά.

Από τη χρονιά που πέρασε έχουμε πολλές όμορφες αναμνήσεις, μάθαμε όμως και πολλά νέα πράγματα! Μάθαμε να αναπνέουμε σωστά, δυναμώσαμε τα χέρια μας έτσι ώστε να μπορούμε να πιάσουμε πιο σφιχτά το μολύβι, και τον κορμό μας για να έχουμε μία σωστή στάση σώματος. Κατανοήσαμε λίγο καλύτερα την αναπνοή μας, και μάθαμε και να παίζουμε με αυτή, φτιάξαμε μπαλόνια, φυσήξαμε φούσκες, δημιουργήσαμε ουράνια τόξα με πολλά χρώματα! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πάμε διακοπές και να περάσουμε χρόνο με την μαμά και τον μπαμπά, και ίσως τους δείξουμε και κάτι από αυτά που μάθαμε.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για περισσότερο παιχνίδι, yoga και ενσυνειδητότητα! .

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα yoga που θα λειτουργήσουν από το Σεπτέμβρη, παρακαλώ απευθυνθείτε στη γραμματεία του κέντρου.

Καλό καλοκαίρι!