Η ομάδα μας

Προτεραιότητα του κέντρου μας είναι η ολιστική πλαισίωση του κάθε περιστατικού μέσω της αξιολόγησης, της στοχευμένης παρέμβασης, και της υποστήριξης του οικογενειακού περιβάλλοντος με στόχο την βελτίωση ή την αποκατάσταση των δυσκολιών.

Επικοινωνια

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Διοβουνιώτου 22, Πειραιάς 18533, ΑΤΤΙΚΗ
  • 2104128727 / 6977417367
  • ioannabacha@gmail.com

Νατάσα Αγγελοπούλου

Βιογραφικό

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ψυχολογία και κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου» με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Έχει μετεκπαιδευτεί στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία από το Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Αθηνών και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία ή με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες από την Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο “5th IASSIDD Europe Congress Diversity & Belonging: Celebrating Difference” με αναρτημένη ανακοίνωση, η οποία αφορούσε την εφαρμογή ενός Συστημικού, Νατουραλιστικού και Συμπεριφορικού-Αναλυτικού προγράμματος εκπαίδευσης γονέων για την προαγωγή κοινωνικών δεξιοτήτων σε ένα παιδί με ΔΑΦ.

Έχει εργαστεί ως ειδική παιδαγωγός σε διαφορά κέντρα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης καθώς και στο τμήμα εκπαίδευσης των Παιδικών Χωριών SOS, παράλληλα έχει ολοκληρώσει εποπτευόμενη πρακτική άσκηση στην Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών και σε ειδικά και γενικά σχολεία της Αθήνας καθώς και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ Β΄ και Δ΄ Αθήνας.