Η ομάδα μας

Προτεραιότητα του κέντρου μας είναι η ολιστική πλαισίωση του κάθε περιστατικού μέσω της αξιολόγησης, της στοχευμένης παρέμβασης, και της υποστήριξης του οικογενειακού περιβάλλοντος με στόχο την βελτίωση ή την αποκατάσταση των δυσκολιών.

Επικοινωνια

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Διοβουνιώτου 22, Πειραιάς 18533, ΑΤΤΙΚΗ
  • 2104128727 / 6977417367
  • ioannabacha@gmail.com

Χριστίνα Κωστάκου

Βιογραφικό

Η Χριστίνα Κωστάκου είναι εργοθεραπεύτρια, αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθώς και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος της αντίστοιχης ειδικότητας. Έχει εργαστεί στο Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης (Κε.Π.Π.Α.) του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών ‘’Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού’’, στο Παράρτημα Καλλιθέας, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αγίου Δημητρίου, καθώς και στην Ειδική Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Επανένταξης του Νοσοκομείου Ημέρας της ΑμΚΕ <<ΙΑΣΩΝ>>, στα πλαίσια της Κλινικής της Άσκησης.

Έχει συνεργαστεί με κέντρα ειδικών θεραπειών, εξειδικευμένα στις αναπτυξιακές διαταραχές, ως εκπαιδευόμενη. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πρωινά προγράμματα αξιολόγησης παιδιών προσχολικής ηλικίας, με στόχο την πρόληψη, ενημέρωση και έγκαιρη παρέμβαση.